Laser Engraving, beberesih, las sarta nyirian Mesin

Kéngingkeun kutipanpesawat
Kawijakan Jaminan

Kawijakan Jaminan

Garansi Produk Anjeun

Kami ngahargaan pisan minat anjeun dina CHUKE.Garansi kawates ieu ngan lumaku pikeun pameseran anu dilakukeun tina CHUKEmachine .com.

PENTING: KU NGAGUNAKEUN PRODUK CHUKE, Anjeun satuju kabeungkeut ku SYARAT-SYARAT JAMINAN CHUKE sakumaha anu disetélkeun di handap.

BAGIAN NAON anu katutupan dina kawijakan pangropéa?

CHUKE ngajamin sadaya produk sareng asesoris merek CHUKE anu nganggo bungkusan asli ("Produk CHUKE") tina bahan anu lepat sareng cacad manufaktur nalika dianggo sacara normal luyu sareng pedoman CHUKE, salami SATU (1) TAHUN ("Periode Garansi" ) ti tanggal beuli aslina.Tungtunan CHUKE kalebet tapi henteu diwatesan ku inpormasi anu dipasihkeun dina pituduh pangguna/manual, spésifikasi téknis sareng komunikasi jasa.

Salila période jaminan, CHUKE undertakes tanggung jawab lengkep pikeun repairing sagala Karuksakan atawa defects anu lumangsung dina pamakéan normal, disababkeun alatan workmanship faulty, tanpa waragad nanaon ka konsumén.

Kumaha CHUKE ngabenerkeun masalah?

CHUKE bakal ngagentos bagian-bagian anu lepat sareng bagian-bagian anu énggal atanapi dirobih - tanpa biaya ka nasabah.

Sabaraha lami garansi pikeun mesin?

Sataun (365 dinten ti tanggal pameseran)

Naon anu teu katutupan ku jaminan ieu?

Garansi ieu henteu dilarapkeun ka produk atanapi asesoris anu sanés-merek CHUKE, sanaos dibungkus atanapi dijual sareng produk CHUKE.Mangga tingal kasapukan lisénsi nu marengan produk non-CHUKE / asesoris pikeun detil pamakean jeung hak anjeun.CHUKE henteu ngajamin yén operasi Produk CHUKE bakal bébas kasalahan atanapi henteu diganggu.

Garansi ieu henteu lumaku pikeun:

● Karuksakan disababkeun ku gagalna nuturkeun parentah nu patali jeung pamakéan Produk CHUKE.

● Malfunctioning alatan nyiksa, kacilakaan, nyalahgunakeun, seuneu, gempa, kontak cair atawa sabab éksternal séjén atawa calamities alam.

●Masalah anu timbul tina palayanan anu dilakukeun ku saha waé salian ti wawakil otorisasi CHUKE atanapi CHUKE.

● Modifikasi atawa alterations kana fungsionalitas atawa kamampuhan tanpa persetujuan ti CHUKE ditulis.

● sepuh alam atawa maké jeung cimata produk CHUKE.

TANGGUNGJAWAB Anjeun

Punten aksés sareng marios sumber online CHUKE sateuacan milarian jasa garansi.Upami Produk CHUKE masih gaduh masalah saatos ngagunakeun sumber daya kami, mangga ngahubungi kami.

Wawakil CHUKE bakal ngabantosan naha Produk CHUKE kedah dilayanan sareng, upami kitu, bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan léngkah-léngkah anu bakal dilakukeun ku CHUKE pikeun ngabéréskeun masalah éta.

Watesan tanggung jawab

Iwal sakumaha disayogikeun dina HARANSI IEU, CHUKE TEU TANGGUNG JAWAB ANU KARUKSAKAN LAIN, BAHA INCIDENTAL ATAWA KONSEQUENTAL, NU NGABULUNGKEUN NU NGALANGGAR HARANSI ATAWA KONDISI.

PRIVASI

CHUKE bakal ngajaga sareng nganggo inpormasi palanggan saluyu sareng Kabijakan Privasi Pelanggan CHUKE.

UMUM

Pikeun klarifikasi atanapi patarosan ngeunaan Garansi, mangga

klik di dieu

Inquiry_img