Laser Engraving, beberesih, las sarta nyirian Mesin

Kéngingkeun kutipanpesawat
Industri éléktronik

Industri éléktronik

Éléktronik Industri nyirian Leyuran

Mesin laser nyirian muterkeun hiji peran penting dina komponén éléktronik, sarta mindeng dipaké pikeun nyirian logos, kode, parameter, pola, kode dua diménsi jeung tanda lianna.Aya seueur jinis komponén éléktronik.Sapertos kapasitor, induktor, potentiometer, relay, saringan, saklar, jsb anu biasana maénkeun peran anu kritis dina produk éléktronik.

Teu aya anu peryogi kakuatan tambahan pikeun obyék anu diolah nalika prosés ngolah, ku kituna cocog pisan pikeun dianggo dina bagian-bagian alit sareng komponén éléktronik kalayan syarat anu luhur.tur euweuh gaya ngakibatkeun jadi deformed.Ngembangkeun laser nyirian bisa ngamajukeun inovasi industri urang dina nyirian na coding, sarta eta oge bisa ngamajukeun ngembangkeun gancang industri éléktronik.Naha éta téh industri komponén éléktronik atawa pasar mesin laser nyirian, bakal aya ngembangkeun hadé dina mangsa nu bakal datang.Nyuntikkeun dorongan anyar kana industri éléktronika.

produk-mesin-na-sistem-laser-nyirian-jeung-engraving.jpg
Éléktronik Industri nyirian Leyuran

CHUKE tiasa nawiskeun solusi nyirian khusus khusus pikeun produk éléktronik anu dianggo dina sababaraha industri.

CHUKE nyirian Mesin

Gancang nyirian speed, efisiensi produksi tinggi, hirup layanan panjang.

Parangkat lunak CHUKE tiasa nyiptakeun Kodeu traceability, Logos, Nomer Serial, Grafik, Kode Bar, Tanggal jsb.

Marquage-bague-alu-11 (1)
Inquiry_img